The Dirtbombs & Rocket From The Crypt komen naar Sjock!

The Dirtbombs & Rocket From The Crypt komen naar Sjock!

Alsof de line-up tot nu toe niet al reden genoeg was om op 7, 8 en 9 juli af te reizen naar het jaarlijkse Sjock festival in Gierle nabij Turnhout in België, schakelt de organisatie met de volgende nieuwe namen gewoon keihard door naar de allerhoogste versnelling: Rocket from the Crypt (US), The Dirtbombs (US), The Gories (US), Bruce (BE), Wild Deuces (BE), Sunpower (BE), The Phantom Fury (BE), Guana Batz (UK), CC Jerome’s Jetsetters (NL), Crystal and Runnin’ Wild (BE), Cadaster Jon Combo en The Rhumba Kings (UK), The Queers worden vervangen door The Fleshtones (USA).

Rocket from the Crypt en The Dirtbombs co-headlinen de vrijdagavond tijdens hun exclusieve, enige Europese show. Voor The Dirtbombs is het tevens hun eerste Europese show in negen jaar.

Bijzonder goed nieuws voor wie dacht dat het paradijs een verzinsel is. Want wie op 7, 8 en 9 juli zijn GPS instelt op “lusthof”, “de hemel”, “hof van Eden” of synoniemen daarvan, wordt linea recta naar Sjock gedirigeerd. Immers: dit even sympathieke als unieke en eigenwijze festival is het beloofde land voor liefhebbers van punkrock, rockabilly, garage rock, surf, rock ‘n ‘roll en aanverwante muzikale genres.

Komt nog bij dat de organisatie voor deze 42e editie alles in het werk stelt met de meest spraakmakende affiche tot op heden. Behalve een zeer exclusieve show van de Zweedse legende The Hellacopters komen ook Bad Religion, The Living End, Nashville Pussy, Zeke, New Bomb Turks en nu dus ook Rocket from the Crypt en The Dirtbombs naar dit rock ‘n ’roll Mekka.

Meer info en volledige line-up op: www.sjock.com

You must be logged in to post a comment Login