Hele reeks nieuwe namen voor Pukkelpop!

pukkelpop-2017

Vandaag lossen ze in Kiewit met geen 30 nieuwe namen waaronder veel Belgische, dj’s en te ontdekken groepen. Chance The Rapper laat weten dat hij zijn volledige Europese tour heeft gecanceld, we gaan ervan uit dat daar een waardige opvolger voor zal komen.

Nieuwe namen zijn:
The Afghan Whigs, Russ, Mura Masa, A Blaze Of Feather, Clark, Delta Heavy feat. MC ID, Eden, Hannah Faith, Jauz, Lemaitre, Rachel Green, Raye, The Van Jets, Steak Number Eight, Vuurwerk, Emma Bale, Delv!s, Nordmann, Doctrine, Faisal, James Marvel & MC Mota, Jensen & Red D, Kiani & His Legion, Kong & Gratts, Konna, Michael Midnight, Nadiem Shah en TLP

Pukkelpop is een driedaags festival en wordt sinds 1985 door de Humanistische Jongeren van Leopoldsburg georganiseerd. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels behoort Pukkelpop tot de absolute top van de Europese muziekevenementen.

Het festival is een allesomvattende belevenis waar verbondenheid met het publiek al meer dan 30 jaar centraal staat.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login