Gary Numan op 19 oktober naar Het Depot!

Gary Numan op 19 oktober naar Het Depot!

Sinds zijn eerste grote hit met Tubeway Army ‘Are ‘Friends’ Electric?’ in de jaren ‘70, is synthpop-pionier Gary Numan eigenlijk nooit helemaal verdwenen. Solo scoorde hij een grote hit met ‘Cars’ en in 2013 bracht hij zijn laatste album ‘Splinter’(Songs From A Broken Mind) uit.

Zijn nieuwste songs kennen schrapende geluiden en synthesiserspel , die vaak ontaarden in dramatisch klinkende vioolpartijen, zwaar gitaarwerk en vette bassen . Gooi daar nog het ijzersterke zangwerk van Numan bovenop en je krijgt een knallende liveshow met een frontman die beukt, glijdt, danst en zweeft over het podium alsof hij staat te spelen voor een immens stadion.

Zin in een kleine newwaverevival? Dan is Numan dé artiest die u van donkere, meeslepende, zweverige en vooral nostalgische muziek kan voorzien. Kom dat zien!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login