Win duoticket voor de 9de editie van Putrock!

putrock-2017

Mail “PUTROCK” voor woensdag 3 mei naar wedstrijd@musicinframe.be

Nog een weekje en het is zo ver. De 9de editie van het Beringse muziekfestival is een feit. Hoewel de voorbereidingen al enkele weken bezig zijn neemt de organisatie nu zaterdag definitief zijn intrek op de be-MINE site.

Meer dan ooit zal het festival het historische erfgoed op een andere manier belichten. Zo worden voor het eerst de artiestenruimtes en cateringruimte ondergebracht in het voormalige badzalencomplex. Het voormalige ophaalgebouw zal omgetoverd worden tot de VIPruimten. Traditie getrouw zal de passerelle dienst doen als Undergroundstage.

De laatste rechte lijn is in gezet zegt organisator Maarten Luyts. De voorbereidingen lopen vlot en de ticketverkoop zit op schema. Het is uitkijken naar het concert van The Sore Losers die slechts één Limburgse show plannen. Maar ook naar Rico & Sticks uit Nederland en Kadavar uit Duitsland die over komen voor een exclusieve Belgische show! Op vrijdag zal Cornflames, de band rond Eppo Janssen, hun allerlaatste concert geven en zullen ook DJ’s als Goldfox, Bollen & Frichtner en Iris Menza het podium betreden.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login