Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na jaren van stilte maakt MILLIONAIRE een comeback en dat doen ze ook op de 35e editie van Rock Herk. Wie er bij was in 2005 zal het kunnen beamen, nooit eerder werd het festivalterrein van Rock Herk zo in brand gezet als tijdens het optreden van de rockband rond Tim Vanhamel. We kijken alvast uit naar een herhaling van dat scenario.

De langverwachte derde plaat van Millionaire is vanaf 19 mei te verkrijgen, maar vorige week lostte de band alvast het eerste nummer ‘I’m Not Who You Think You Are’, een comebacksingle met kloten. Nasty, groovy en edgy: deze song bevat alle vertrouwde Millionaire-elementen. Check zeker ook de bijhorende videoclip.

Om die 35e editie nog meer in de verf te zetten pakt Rock Herk voor het eerst uit met eenGROEPSTICKET. Wanneer je vier combitickets koopt ontvang je een vijfde combiticket volledig gratis (ter waarde van 42 euro). Wees er snel bij want er zijn slechts 200 groepstickets beschikbaar.

Eerder bevestigden BLACK BOX REVELATION / DINOSAUR JR. / BOOKA SHADE / CHANNEL ZERO / WARHAUS / JACLE BOW / TOUT VA BIEN / DEEZ NUTS / BRUTUS / OATHBREAKER / DOUBLE VETERANS / THE BLACK HEART REBELLION / MOUNTAINS TO MOVE.

Meer namen volgen binnen enkele weken!

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steevast uitverkocht. Ook dit jaar verloopt de ticketverkoop opnieuw een stuk beter als vorig jaar. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Rock Herk 2017 vindt plaats op 14 en 15 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Hou de website en Facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws en meer namen, of schrijf je in op de nieuwsbrief via de website.

Door Peter