Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met de juweeltjes die ze u vandaag voorstellen, valt de veelkleurige affiche stilaan in de juiste plooi. Deze week zette Birdy Nam Nam nog de Ancienne Belgique op z’n kop, vrijdag 30 juni gaat Couleur Café voor de bijl. Deze gediplomeerde feestvierders weten keer op keer te verrassen met hun meesterlijke techniek achter de draaitafels. Geboekt voor zondag en minstens even begenadigd is het negenkoppige afrobeat-funk-jazz-ensembleJungle By Night, dat van Glastonbury tot Tokio de pannen van het dak speelt! Vorige week kondigden we het Franse rapfenomeen Vald al aan via social media.

Over naar eigen land met 4 namen die u absoluut moet leren kennen: reggae van het hoogste schavot met Pura Vida, stomende afrobeat van Daniel Dzidzonu, de mateloos populaire percussiefeestjes van Sysmo en de aanstekelijkste Cubaanse dansmuziek van Tomi & su Timbalight.

Stuk voor stuk onontgonnen parels die de prachtige bloemlezing van eerder aangekondigd Belgisch talent vervoegen. Roméo Elvis, Scylla, Coely, Caballero & JeanJass, Baloji en Compact Disk Dummies bewijzen immers dat de muziekscene in ons landje sprankelt. Dat zal u ook aan den lijve ondervinden op zaterdag 1 juli tijdens de tweede editie van onze exclusieve hiphopproject Niveau4, dat opkomend raptalent verenigt. Wie er dit jaar de eer komt verdedigen, komt u zeer spoedig te weten!

Hieronder het overzicht per dag met de nieuwe namen in het vet. Ontdek ze allemaal op couleurcafe.be en beluister de #CoulCaf17 playlist op Deezer. Binnenkort meer mooie namen!

Vrijdag 30 juni: Lamomali, l’aventure malienne de -M- (Matthieu Chedid) / Birdy Nam Nam / Sango / Kabaka Pyramid / Vald / Dubioza Kolektiv / Roméo Elvis / Flavia Coelho / Pura Vida / …
Zaterdag 1 juli: Toots & the Maytals / Emir Kusturica / Oumou Sangare / Yaniss Odua / Scylla / Demi Portion / Baloji / Compact Disk Dummies / La Dame Blanche / Daniel Dzidzonu / Sysmo / Tomi & su Timbalight / Niveau4/ …
Zondag 2 juli: Damian “Jr. Gong” Marley / Lianne La Havas solo / Alpha Blondy / Flatbush Zombies / Lil Dicky / Kery James / Deluxe / JMSN / Loyle Carner /Jungle By Night / Guts Live Band / Batuk / Caballero & JeanJass / Mbongwana Star / Princess Nokia / …

TICKETS & INFO

Door Peter