Veel volk van hier op vrijdag 11 augustus @ Lokerse Feesten!

Veel volk van hier op vrijdag 11 augustus @ Lokerse Feesten!

Zowel Oscar And The Wolf als Bazart zullen optreden opvrijdag 11 augustus op de Grote Kaai!! De twee allergrootste Belgische succesverhalen van de laatste jaren, verenigd op één podium én bovendien vergezeld door Warhola en School Is Cool.

Enkele gegevens om van te duizelen: Oscar And The Wolf was vorig jaar headliner op Pukkelpop en verkocht in één dag het Sportpaleis uit. Het debuutalbum haalde dubbelplatinum en stond meer dan 100 weken in de Ultratop 10. In mei verschijnt de nieuwe single, het nieuwe album volgt in het najaar. Bazart slaagde er als eerste Belgische act in op nummer één binnen te komen in de Ultratop (en staat na 25 weken nog steeds in de Top 3, het album is intussen platinum). ‘Goud’ is de langst genoteerde Belgische single ooit in de Ultratop. De band won 5 MIA’s, verkocht de Lotto arena in 1 dag uit en speelt dit najaar in een ook al zo goed als uitverkocht Sportpaleis. Uniek, exclusief, nu reeds memorabel: u mag zelf de adjectieven kiezen om deze avond te omschrijven.

Tickets voor deze dag kosten 49 euro (inclusief administratiekosten). Devoorverkoop van deze dagtickets start op maandag 3 april om 9 uur viawww.lokersefeesten.be – het valt te verwachten dat dit zéér snel zal gaan, wacht dus niet te lang om uw tickets te bestellen!

You must be logged in to post a comment Login