Geen widgets gevonden in de zijbalk

Amper 18 jaar en hypergetalenteerd, dat is Sabrina Carpenter. Haar grote doorbraak kwam er aanvankelijk als actrice. Sinds 2014 speelt ze namelijk Maya, het moedige en onafhankelijke vriendinnetje van Riley in de Disneyreeks Girl Meets World. Daarnaast verscheen ze in verschillende succesvolle films en reeksen. Haar grootste passie is echter muziek maken.

Naast acteren zingt Sabrina en schrijft ze haar eigen nummers. Ze bracht op 14 maart 2014 officieel haar eerste nummer uit, ‘Can’t Blame A Girl For Trying’, en een maand later verscheen een EP met dezelfde titel. Sindsdien gaat het hard voor haar. Al haar singles werden hits met miljoenen views op YouTube, en ze bracht al twee volwaardige albums uit. Ongelooflijk, als je rekening houdt met haar jonge leeftijd, en met het feit dat ze ondertussen gewoon verder bleef acteren.

Als inspiratiebronnen geeft ze Adele en Christina Aguilera op, wat je duidelijk hoort in haar muziek. Beide zangeressen zijn bijvoorbeeld erg eerlijk in hun teksten, en dat is iets waar Sabrina ook naar streeft. De popsongs die ze schrijft zoekt verschillende sferen op. Soms is ze romantisch, soms opgewekt, en in het het geval van haar meest recente single ‘Thumbs’ zelfs een beetje donker. Toch hoor je telkens dat ze er haar eigen, unieke stempel op drukt, en dat ze een positieve boodschap brengt.

Nadat Sabrina Carpenter in oktober 2016 ‘EVOLution’ uitbracht, trok ze door de VS om album nummer twee te presenteren. Alle shows op die tour waren uitverkocht, en dit jaar komt ze eindelijk ook naar Europa. In mei reist ze naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar ze een aantal shows zal doen met The Vamps, dé Britse boyband van het moment. En daarna trekt ze door naar België!

TICKETS

VIP UPGRADES
Er zijn voor dit concert ook een beperkt aantal VIP Upgrades te koop aan €122,00 (incl. reservatiekosten). Dit is een upgrade voor je apart te kopen concertticket en dus enkel geldig in combinatie van de twee.
De inhoud van deze VIP Upgrade:
– Watch a 3 song acoustic set by Sabrina Carpenter
– Selfie Photo with Sabrina Carpenter (on your own phone)
– Individual photograph with Sabrina Carpenter (taken by your host)
– Sabrina Carpenter merchandise item
– Autographed Sabrina Carpenter set list
– Ultimate VIP Sabrina Carpenter tour laminate + lanyard
– Designated check-in with our on-site event staff

PHOTO UPGRADES
Er zijn voor dit concert ook een beperkt aantal Photo Upgrades te koop aan €62,50 (incl. reservatiekosten). Dit is een upgrade voor je apart te kopen concertticket en dus enkel geldig in combinatie van de twee.
De inhoud van deze Photo Upgrade:
– Individual photograph with Sabrina Carpenter (taken by your host)
– Sabrina Carpenter merchandise item
– Ultimate VIP Sabrina Carpenter tour laminate + lanyard
– Designated check-in with our on-site event staff

OPGELET! Hou er rekening mee dat zowel het VIP- als het PHOTO-event in de vroege namiddag kan plaatsvinden. Je dient dus zeker op tijd aanwezig te kunnen zijn. Je ontvangt ongeveer een week voor het concert een e-mail met alle praktische details (oa tijdschema).

Door Peter