Eerste namen 35ste editie Rock Herk!

rock-herk-2017

Het festivalseizoen komt er weer bijna aan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken.

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Black Box Revelation, Dinosaur Jr., Booka Shade, Warhaus, Jacle Bow enTout Va Bien.

Het tweede podium, de Club, biedt naar goede gewoonte plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een stevige headliner. Niemand minder dan de Belgische metaltrots Channel Zero zal de festivalweide op haar grondvesten doen daveren. Meer gitaargeweld komt van het Australische Deez Nuts en de Belgen Brutus, Oathbreaker, Double Veterans, The Black Heart Rebellion en Mountains To Move.

Meer namen volgen binnen enkele weken!

Opgelet! De laatste jaren is Rock Herk steevast uitverkocht. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

You must be logged in to post a comment Login