Geen widgets gevonden in de zijbalk

19 nieuwe namen erbij! Op donderdag 10 augustus verwelkomen we de Amerikaanse hiphop superster Lil Wayne én Uptown Funker Mark Ronson én onze eigen hiphop queen Coely. Zondag 13 augustus wordt net als vorig jaar een dance & pop hoogdag met Lost Frequencies, de triomfantelijke comeback van Craig David presents TS5 én voor het eerst in België het Zweedse pop fenomeen Zara Larsson. Dinsdag 8 augustus brengt een zeer mooi singersongwriter klavertjevier met Ben Harper(solo), Tom Odell en doorbraak Belgen Het Zesde Metaal en Tamino. Black Box Revelation vervoegen Pixies op vrijdag 4 agustus voor één van hun exclusieve zomershows. De metaldag (6 augustus) wordt uitgebreid met ondermeer 20-jarig prijsbeest Apocalyptica performing Metallica by four cellos en nieuwe helden The Amity Affliction. En aan de dag van The Offspring (woensdag 9 augustus) worden ondermeer Less Than Jake,Sublime With Rome en Slaves toegevoegd én (in de indoorzaal) Belgische sensaties Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle.

Meer namen (waaronder de eerste dj’s en acts voor de Red Bull Elektropedia room) volgen binnenkort.

De voorverkoop voor dinsdag 8 augustus, donderdag 10 augustus en zondag 13 augustus start meteen via www.lokersefeesten.be, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen!

Door Peter