Coely en Tinie Tempah op Suikerrock!

suiker-coely

De Suikerrock zaterdag gaat gewoon één grote party worden.  Het feestje van Bazart en Lost Frequencies maken we nu compleet ‘fou’ met de toevoeging van het beste uit de Belgische en UK rap: Coely en Tinie Tempah!

Het debuutalbum van Coely verschijnt vandaag, en het nieuwe album van Tinie Tempah op 31 maart. Beiden zijn party animals die de boel stevig zullen opwarmen. Feest gegarandeerd!

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, The Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juliCoely, Tinie Tempah, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli, Laura Tesoro, Niels Destadsbader, Matt Simons, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli!

Combi-tickets, dagtickets, Kids tickets en Family tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster

You must be logged in to post a comment Login