The Sha-La-Lee’s en Ron Gallo op 23 mei @ Muziekodroom!

The Sha-La-Lee’s en Ron Gallo op 23 mei @ Muziekodroom!

The Sha-La-Lee’s zijn: Opengedraaide Marshalls, out of control fuzz-explosies, gitaarsolo’s die het hoofd doen ontploffen en drums die de Neanderthaler in elk van ons naar boven brengt. The Sha-La-Lee’s (met leden van The Sore Losers, El Guapo Stuntteam & Evil Superstars) brengen classic garagerock die een dikke duim omhoog krijgt van The Datsuns, Peter Pan Speedrock en The Jon Spencer Blues Explosion!

Ron Gallo is the next big thing in garagerock. Deze jonge punker uit Philadelphia schopt met zijn nieuwe ‘Heavy Meta’ alle salonpunkers een geweten. Zijn compromisloze songs zijn doorspekt met fuzz, psych trips en scherpe lyrics voor fans van The Cramps.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login