Geen widgets gevonden in de zijbalk

Net voor de start van hun ticket verkoop op 1 maart komt de organisatie van Sjock aanzetten met 8 nieuwe ronkende namen. Dat het een echte punk-garage-rock ’n roll hoogmis zou worden was al duidelijk maar met de toevoeging van Bad Religion en The Living End wordt de affiche wel echt zeer straf!

De nieuwe namen zijn: Bad Religion, The Living End, The Hookers, The Howlin’ Jaws, The Sha La lee’s, The Manges, Shorty Jetson and his Racketeers, Roy Dee and the Spitfires.

Met Bad Religion als headliner op zaterdag kan Sjock dit jaar uitpakken met een echte punkrock legende! De in 1979 opgerichte band is ondertussen toegetreden tot de punk-adel en gaat bij menig Sjock bezoeker het jeugdsentiment weer boven halen.

Verder kunnen ze zaterdag ook het zeer stevige gitaargeweld van The Hookers uit de Verenigde staten en de energieke Parijse moeras rock’n rollers, The Howlin’ Jaws aankondigen!

Op vrijdag heeft sjock, met de Australische psychobilly punk rock van The Living End, alvast een zeer mooie eerste naam aan de affiche toegevoegd. Voor verdere toevoegingen aan de vrijdagaffiche is het nog even wachten. Op zondag kan sjock verder nog uitpakken met de Sha-La-Lee’s (met leden van The Sore Losers, El Guapo Stuntteam & Evil Superstars), Shorty Jetson and his Racketeers, Roy Dee and the Spitfires en het Italiaanse The Manges. De ticket verkoop start op 1 maart 2017.

TICKETS & INFO

 

Door Peter