Rock Werchter komt met reeks nieuwe namen!

rock-werchter-2017
De nieuwe namen ademen punkrock, hiphop, singer-songwriter, soul, rap en meer geweldigs.  Twee keer nieuw voor de openingsdag van het festival, donderdag 29 juni:Xavier Rudd en Whitney.  Eén toevoeging voor vrijdag 30 juni: Nathaniel Rateliff & The Night Sweats – terug wegens vorig jaar oh zo goed.  Jimmy Eat World en Machine Gun Kelly komen op zaterdag 1 juli naar Werchter. Tourist LeMCen G-Eazy tenslotte worden op zondag 2 juli in het Festivalpark verwacht. Snel weer meer.
Een overzicht van de tot nog toe bevestigde bands:
• Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, The Chainsmokers, Imagine Dragons, Lorde, Prophets of Rage, Agnes Obel, Mark Lanegan Band, Mura Masa, Xavier Rudd, Whitney
• Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar and the Wolf, Royal Blood, Bazart, Future Islands, Kaleo, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Warhaus, White Lies, Maggie Rogers
• Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Bonobo (live), Crystal Fighters, Jimmy Eat World, Frank Carter & The Rattlesnakes, Machine Gun Kelly
• Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Soulwax, Dropkick Murphys, G-Eazy, The Kills, The Lumineers, Rae Sremmurd, Tourist LeMC, Benjamin Clementine
Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. De dagtickets voor zaterdag 1 juli en de dagtickets voor zondag 2 juli zijn uitverkocht. Wachtlijsten zijn geopend. Alle andere ticketcategorieën zijn nog beschikbaar. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be enticketmaster.be.

You must be logged in to post a comment Login