Putrock lost reeks mooie namen!

Nu Cupido zijn laatste pijlen verschoten heeft en met de noorderzon verdwenen is, nemen ze in Beringen de boog ter hand om op spreekwoordelijke wijze een reeks nieuwe namen op jullie af te schieten. En het zijn weer niet van de minste…

Zo zullen onder meer de electropunkbroertjes Coorevits aka Compact Disk Dummies de boel in lichterlaaie komen zetten. Uit Berlijn ontvangen ze dan weer Kadavar met open armen. Grand cru retro psychedelische stonerrock zal dus zeker niet op het menu ontbreken.

Wie Rico & Sticks zegt, zegt Opgezwolle! Deze 2 rappers van de meest legendarische Nederlands hiphopformatie brengen ongetwijfeld een Greatest Hits-show ten gehore. En als klap op de vuurpijl kunnen we een lekker potje nederlandstalig gaan headbangen op de brullende gitaren van Fleddy Melculy!

Verder zullen De Nieuwe Lichting-finalist Amazumi en instrumentale postrockers Mantis ook acte de présence geven.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login