Pond speelt op 29 mei in TRIX!

Pond speelt op 29 mei in TRIX!

Het Australische Pond is de zustergroep van Tame Impala, met ex-bassist Nick Albroo en huidig Tame Impala-lid Jay Watson in de rangen. Begin mei verschijnt het nieuwe album ‘The Weather’ met Tame Impala-boegbeeld Kevin Parker als producer. Het is dus niet toevallig dat Pond weer boven water komt als Tame Impala even een pauze inlast. De bands blijven vredevol naast elkaar bestaan.

Op de eerste twee vrijgegeven nummers van het nieuwe album – ‘Sweep Me Off My Feet’ en ‘30000 Megatons’ – is de Kevin Parker-touch goed te horen. Zo zijn er de typische psychedelische synths en gitaren, zit de galmende muziek vol extra lagen en wordt het geheel overgoten met een extra dosis popgevoeligheid. Sinds de oprichting in 2008 wordt Pond geprezen voor hun rauwe en onvoorspelbare liveshows. De mensen die er vijf jaar geleden al bij waren tijdens hun fantastische set in de Trix Bar kunnen dit alleen maar bevestigen. Pond live is een feest!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login