Geen widgets gevonden in de zijbalk

Drie nieuwe urban artiesten op les Ardentes 2017.

TYLER THE CREATOR, LIL UZI VERT en LE DE voegen zich bij DJ SNAKE, SEAN PAUL, GUCCI MANE, MAC MILLER, TYGA, DESIIGNER, DAMSO, CHINESE MAN, GEORGIO, ROMEO ELVIS & LE MOTEL, CABALLERO & JEANJASS, MICK JENKINS, en binnenkort meer.

U wou hem terug zien! Het is zover … Ex-kopman van Odd Future TYLER THE CREATOR is opnieuw op les Ardentes (6 juli).

Na zijn plaat Cherry Bomb is Tyler terug. Deze keer met een documentaire die ons meeneemt achter de schermen tijdens het creatieproces van zijn album. De film toont de 25 jarige jongeman in zijn eigen wereld en in zijn dagelijks leven. Je ontdekt er zijn persoonlijkheid, vol energie, iets naïef en jong maar ook hoe hard hij aan het werk is en de totstandbrenging van de featurings met prominente namen uit de business in goede banen leidt: Schoolboy Q, Kanye West, Lil Wayne, Pharrell Williams of in een ander genre, componist Hans Zimmer. Alles om Tyler The Creator definitief uit te roepen tot meest geniale muzikant van zijn generatie.

LIL UZI VERT, de rookie of the year, zal ook donderdag 6 juli aanwezig zijn. Lil Uzi Vert uit Philadelphia is verdeeld tussen de energie van zijn homie Meek Mill en de autotune geassisteerde creativiteit van Young Thug, zijn peetvader. Zijn eerste mixtape, Luv is Rage, was een enorm succes in het genre: in een zee van trap nummers dook pop conclusie « Paradise » op, een track dat de Kid Cudi van de « Man On The Moon » periode niet zou verloochend hebben. LIL UZI VERT vertegenwoordigd de nieuwe generatie rappers die de verschillende rapstromingen uit de jaren 2010 hebben opgenomen zoals een spons water opneemt.

We sluiten dit nieuwe bericht af met een van de meest veelbelovende rappers en beatmakers uit Luik: LE DE. Dit jaar is zijn EP « DELTA. PLANE » niet onopgemerkt gebleven. Het is een mix van trap, jazz en hip hop sounds. Hij is 7 juli op les Ardentes.

DONDERDAG 6 JULI

GUCCI MANE – TYLER THE CREATOR – LIL UZI VERT– PONE en binnenkort nog meer

VRIJDAG 7 JULI

SEAN PAUL – LP – DESIIGNER – DAMSO – SALUT C’EST COOL – ROMEO ELVIS & LE MOTEL – MICK JENKINS – LE DE en binnenkort nog meer.

ZATERDAG 8 JULI

PLACEBO – LA FEMME – MAC MILLER – TYGA – GEORGIO – CABALLERO & JEANJASS en binnenkort nog meer.

ZONDAG 9 JULI

DJ SNAKE – JULIEN DORE – LIAM GALLAGHER – CHINESE MAN en binnenkort nog meer.

Tickets voor Les Ardentes zijn te verkrijgen via www.lesardentes.be en alle bekende voorverkooppunten.

Door Peter