Geen widgets gevonden in de zijbalk
Ook deze week mocht de ploeg van Rock Werchter mooie bevestigingen voor de komende editie noteren. Weerom vijf keer nieuw: Royal Blood, Bazart, Bonobo (live), White Lies en Agnes Obel. De affiche van Rock Werchter 2017 krijgt stap voor stap meer vorm. Een stand van zaken:
Donderdag 29 juni: Arcade Fire, Kings of Leon, Imagine Dragons, Lorde, Agnes Obel
Vrijdag 30 juni: Radiohead, James Blake, Oscar And The Wolf, Royal Blood, Bazart, White Lies, Future Islands
Zaterdag 1 juli: Linkin Park, System Of A Down, Blink-182, Bonobo (live)
Zondag 2 juli: Foo Fighters, alt-J, Dropkick Murphys, The Lumineers
Meer namen volgen snel. Rock Werchter 2017 vindt plaats van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli in het Festivalpark in Werchter. De dagtickets voor zaterdag 1 juli zijn inmiddels uitverkocht. Een wachtlijst is geopend. Alle andere ticketcategorieën zijn nog beschikbaar. Tickets voor Rock Werchter 2017 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Door admin