‘What’s All The Mumble About’ debuutalbum van Jacle Bow is er op 26 januari!

‘What’s All The Mumble About’ debuutalbum van Jacle Bow is er op 26 januari!

‘What’s All The Mumble About’ is het debuutalbum van de Belgische rockgroep Jacle Bow. De plaat werd opgenomen onder leiding van Mario Goossens (Triggerfinger).Hij werkte over een tijdsspanne van 1,5 jaar intensief samen met de band om uit de ruwe demo’s een coherent en meeslepend debuutalbum te slijpen, getrokken door 4 singles die het voorbije jaar op heel wat airplay in Vlaanderen, Wallonië en Nederland mochten rekenen: ‘Suit Yourself’, ‘Rightless’, ‘House For Sale’ en ‘High For You Lover’.

Alle tracks van het album werden vanuit Los Angeles gemixt door Greg Gordon (o.a. Dandy Warhols, Triggerfinger, Black Box Revelation) en gemasterd door meervoudig Grammy winnaar Howie Weinberg (The White Stripes, Tom Waits). Het debuut verschijnt op CD, Vinyl+CD en digitaal en wordt nu donderdag 26 januari voorgesteld aan pers & publiek tijdens eenuitverkochte AB Club show, tevens de apotheose van een vruchtbaar jaar Artist in Residence in de Brusselse rocktempel. Een dag eerder speelt Jacle Bow al in het voorprogramma van de indie-rockband Kaleo, eveneens in de AB.

You must be logged in to post a comment Login