Grandaddy headliner op Little Waves @ C-Mine!

Grandaddy headliner op Little Waves @ C-Mine!
Ook al zijn ze voor de fans nooit weggeweest, Grandaddy is bezig aan een opmerkelijke comeback. Dat bewijst het immense succes dat ze nog steeds hebben. De volle concertzalen en festivaltenten zijn daar het bewijs van. En iedereen kijkt hongerig uit naar hun nieuwe album dat verschijnt maart dit jaar. De eerste single ‘Way We Won’t’ wakkert de eetlust enkel nog harder aan.
Een combinatie van oudere nummers (we verheugen ons geen klein beetje op de live versie van ‘He’s Simple, He’s Dumb, He’s The Pilot’) en een pak nieuw werk, Grandaddy is de gedroomde headliner voor Little Waves!
Grandaddy (US) is naast Warhaus, Steve Gunn (US) en Admiral Freebee de vierde naam op de affiche. Meer namen volgen binnenkort.
Tickets kosten € 25 en zijn te koop via www.littlewaves.be of aan het C-mine bezoekersonthaal.
 
Little Waves is op 8 april 2017 in C-mine cultuurcentrum Genk en start om 18.30 uur.
Little Waves behoudt zijn intieme sfeer, de plaatsen zijn beperkt!

You must be logged in to post a comment Login