Geen widgets gevonden in de zijbalk

Om het jaar stevig te beginnen komt Sjock aanzetten met 6 nieuwe namen voor hun 42ste editie op 7 – 8 – 9 juli.

Uit Amerika kunnen we de explosieve, headbangende, obscene, punk geladen garage rock ‘n roll van Nashville Pussy aankondigen. Ook de rock ’n roll machine van Sean Coleman and The Quasars komen de grote plas overgevlogen.

Uit het V.K. kunnen we dan weer, het op sociale media veel gevraagde, The Hip Priests aankondigen. Samen met The Priests komen ook het fantastische MFC Chicken het kanaal overgezwommen voor een show op de Sjock festivals grounds.

Als laatste kunnen we dan nog Joakim Tinderholt and his Band uit Noorwegen en de Belgische, Hardcore-Punk-Trash geïnspireerde, band genaamd Toxic Shock op de affiche plaatsen.

Hiermee zijn 17 van de 40 bands bekendgemaakt en zitten we dus helemaal op schema voor weer een onvergetelijk “rock ’n Roll Highlight of the Year”.

De ticket verkoop start op 1 maart 2017.

Reeds bevestigd: The Hellacopters, New Bomb Turks, Zeke, Nashville Pussy, The Queers, The Glücks, King Salami and the Cumberland 3, The Reverend Peyton’s Big Damn Band, Barny & the Rhythm All Stars, The Desperados, Charlie Hightone and the Rock-Its, Saudia Young, The Hip Priests, Sean Coleman and the Quasars, Joakim Tinderhol tand his band, MFC Chicken

Door admin