Pixies op vrijdag 4 augustus naar de Grote Kaai @ Lokerse Feesten!

Pixies op vrijdag 4 augustus naar de Grote Kaai @ Lokerse Feesten!

PIXIES spelen op vrijdag 4 augustus op de Grote Kaai!! Dé indie cultband van eind jaren ’80 en begin jaren ’90 beleeft een ijzersterke comeback, met een alom geprezen nieuw album ‘Head Carrier’ en recente triomfantelijke passages op Rock Werchter, Dour en in de Lotto Arena. ‘Where Is My Mind?’, ‘Debaser’, ‘Monkey Gone To Heaven’, ‘Here Comes Your Man’, ‘Velouria’, ‘Bone Machine’, ‘Alec Eiffel’, ‘Gouge Away’, het blijven ook na 20 jaar geniale indie classics.

De voorverkoop voor deze dag start meteen via www.lokersefeesten.be, wacht niet te lang om uw tickets te bestellen!

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Eerder werden reeds DOE MAAR en ANOUK bekendgemaakt. Meer nieuwe namen en info en prijzen voor de (nieuwe) camping volgen zeer binnenkort.

You must be logged in to post a comment Login