Dour lost reeks van 20 nieuwe namen!

dour-2017

Na de aankondiging van de eerste namen (DIE ANTWOORD, METRONOMY, NINA KRAVIZ) en de komst van de Franse elektro-pausen JUSTICE, mogen ze ook de levende hip hop-legende NAS weer verwelkomen op het festival. In 2014 kwam de New Yorker het 20-jarig bestaan van “Illmatic” vieren, dit jaar weer paraat om de Last Arena in lichterlaaie te zetten.  Niet 1, maar 2 hip hop legendes in deze aankondiging: PUSHA T komt z’n nieuwe plaat “King Push” voorstellen. Ook de nieuwe generatie rappers laat ons niet onberoerd: de Belgische DAMSO, de Franse LORENZO en de Britse KATE TEMPEST tekenen eveneens present.

Haar landgenoten TWO DOOR CINEMA CLUB komen voor de eerste keer naar Dour met een hoop zonnige indie. Nog meer zon met CHASSOL en de olijke bende van ST-PAUL & THE BROKEN BONES.

Op elektronisch vlak lossen ze niet minder dan 12 namen, en niet de minste … . DIXON (volgens Resident Advisor al vier jaar op rij de beste DJ), KINK (beste live-act), DUBFIRE – eindelijk! – maar ook JON HOPKINS, KÖLSCH en YUSSEF KAMAAL. Na enkele jaren afwezigheid staat VITALIC terug bij ons met een volledig nieuwe set, HUNEE komt een berg magische en uiterst dansbare klanken. Ook dit jaar weer een uit de kluiten gewassen D’n’B- en dubstepregiment met CHASE & STATUS, ANDY C, ANNIX, CRITICAL SOUNDSYSTEM en DUBFIRE die hun eerste Dour-show zullen spelen.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login