Affiche Labadoux is compleet!

Affiche Labadoux is compleet!
Met Axelle Red, Levellers en Ertebrekers gaven ze alvast de aftrap voor een veelbelovende 29ste editie op 5, 6 en 7 mei 2017!
Hét buitenbeentje voor editie 2017 wordt ongetwijfeld Big One met hun “Pink Floyd Tribute”. Alle grote hits van Pink Floyd, voor u geserveerd in een heuse lichtshow. Om niet te missen!

Dat de Ierse Belg, of Belgische Ier Daithi Rua vroeg of laat eens op de planken van Labadoux moest staan, stond in de sterren geschreven. Labadoux is blij deze schitterende Gentse singer songwriter eindelijk naar Ingelmunster te halen. En wat dacht je van Daan op Labadoux? Die komt dan weer zijn splinternieuwe folky plaat voorstellen! Verder halen we April Verch uit Canada, Anxo Lorenzo uit Spanje, trakteren we Ierse pracht met Project West en supporteren we voor talent uit Ingelmunster metFolgazan!

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login