Hookrock Indoor lost haar namen en nieuwe locatie!

Hookrock Indoor lost haar namen en nieuwe locatie!

Diepenbeek ‘ the place to be ‘ voor je favoriete  muziek

Het is weer zover ! Nu jullie nog plaats hebben in jullie nieuwe agenda voor 2017 vul alvast dit  in ! Het Hookrock team is er weer met een avond vol goede muzikale momenten maar ditmaal op een nieuwe locatie nl  in zaal Terlogt , helstraat 22, 3590 Diepenbeek. Het OCR te Lutselus is nl toe aan renovatie !

Benieuwd wat ze  in petto ? Je kan proeven van 3 Belgische bands die jullie zo onderdompelen dat je je winterdip dadelijk vergeet  !

WILD DEUCES :4 koppige rockabilly groep met een dynamieke, energieke frontlady !

STEF PAGLIA: met een  aangeboren Bluesmicrobe nam Stef de gitaar in de hand op 12 jarige leeftijd om nooit meer los te laten, deelde het podium met internationale toppers en gaat nu zijn eigen weg  ! Op drum de allomgekende Marc Gijbels , bassist Geert Broeckx.

DOGHOUSE SAM & His Magnatones : puur vakmanschap, authentieke muziek,  met als gitarist , zanger en mondharp Doghouse Sam himself,  Jack o’ Roonie ex bassist van Chuck Beryy en Franky Gomez op Drum. Een sensationeel trio dat een ongepolijst produkt aflevert.

Reden genoeg om naar Diepenbeek af te zakken !Het Hookrock team toont nogmaals aan dat ze jong genoeg van geest zijn om zich niet ‘OUT’ te voelen en blijven garant voor een verrassend straf avontuur !

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login