My Baby op 13 april naar TRIX!

my-baby

Het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio My Baby werd in 2012 ontdekt door Sly & The Family Stone-bassist Larry Graham en mag je zonder twijfelen een echt live-sensatie noemen. Ze speelden niet voor niets al op Lowlands, Sziget en zeven (!) keer op de recentste editie van het Glastonbury Festival. Ook Seasick Steve viel als een blok voor hun naar eigen zeggen “delta trance Louisiana dub indie funk” en nam hen mee als vaste support voor zijn 2015 UK Tour.

Een My Baby-liveshow is dan ook meer dan een concert. Het is een conceptueel en meeslepend totaalspektakel dat niet enkel muzikaal, maar ook visueel prikkelt. Verwacht je aan psychedelica, swampy blues, hypnotiserende riffs, voodoo, (gospel)soul en funk en vooral… een tijdje volledig in trance weg van deze wereld. Unieke band.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login