Geen widgets gevonden in de zijbalk

Nieuwe aankondiging, nieuwe topnaam: Linkin Park! Een groep waar altijd reikhalzend naar wordt uitgekeken. Linkin Park prijkt hoog op de wenslijstjes van festivalgangers over de hele wereld. Het Amerikaanse zestal is ook een van de drukst beluisterde artiesten op de streamingdiensten. Het heeft zelfs twee nummers in de Top 10 van de lijst met meest tijdloze songs van Spotify. ‘In The End’ (# 6) en ‘Numb’ (# 3) staan schouder aan schouder met evergreens als ‘Billie Jean’ en ‘Smells Like Teen Spirit’. Samen zijn ze meer dan 100 miljoen keer beluisterd. Linkin Park start halfweg de jaren 90 als een alternatieve metalband. Het breidt de aanhang uit door elementen uit hiphop en elektronische muziek toe te voegen. De inzet van twee frontmannen zorgt voor een eigen smoel. De grunts van Chester Bennington blenden en botsen heerlijk met de raps van Mike Shinoda. Linkin Park werkt aan album nummer zeven en komt voor de tweede keer – eerder in 2011 – naar Werchter. Linkin Park speelt op zaterdag 1 juli op Rock Werchter.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u.  Eerder werd bekend gemaakt dat Radiohead zal aantreden op vrijdag 30 juni en System of A Down op zaterdag 1 juli.
Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen.  Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent.  Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2016 vonden over de vier festivaldagen heen bijna 150.000 unieke festivalgangers de weg naar het Festivalpark in Werchter.

Door admin