Geen widgets gevonden in de zijbalk

’s Lands vurigste rockers komen naar huis!

Na een uitverkochte release show in AB en een succesvolle festivalzomer komen The Sore Losers naar huis: ze presenteren hun nieuwe album Sky Dogs aan het Limburgse publiek met een concert in Muziekodroom.

Wanneer The Sore Losers juist aan het winnen sloegen is niet meteen duidelijk. Ze werden tweede in Humo’s Rock Rally, openden met veel bravoure het hoofdpodium van Pukkelpop in 2011 en konden rekenen op de legendarische producer Rudolf De Borst (The Datsuns) om dat moeilijke tweede album te maken. Voor hun derde langspeler trokken ze naar Berlijn om er samen met producer en grammy-winnaar Dave Cobb Skydogs te maken: een album vol ongekend sterke songs die scheuren, pompen, ontroeren en doen heupwiegen.

TICKETS

Door admin