Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rock Werchter 2017, dat plaatsvindt van 29 juni tot 2 juli, kent zijn eerste topnaam. Radiohead zal op vrijdag 30 juni optreden. Weinig artiesten kunnen zo’n geslaagde combinatie van succes en experiment voorleggen als Radiohead. ‘A Moon Shaped Pool’ (2016), album nummer negen, is alweer een straf en inventief artistiek statement. Het wordt een hartelijk weerzien met Radiohead. Hun laatste concert in Werchter dateert immers al van 2008.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u.
Meer info volgt.

Vier dagen, drie podia. Met de grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis. Een line-up van wereldklasse: jawel. Lekker eten en drinken: check. Techniek en productie: top. Comfort: prima. Tenten op het niveau van de beste concertzalen: aanwezig. Festivalgevoel: omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. In 2016 vonden over de vier festivaldagen heen bijna 150.000 unieke festivalgangers de weg naar het Festivalpark in Werchter.
Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be
Weet meer over Radiohead via radiohead.com/deadairspace

Door admin