Tout Va Bien op 16 februari @ Ancienne Belgique!

Tout Va Bien op 16 februari @ Ancienne Belgique!

De top van de Belgische electropop in zicht met ‘Goodbye’

Met debuut ‘Kepler Star’ nestelde Jan Wouter Van Gestel zich vorig jaar bij het kruim van de Belgische electropop met een stek op Rock Werchter ’15 en een uitverkochte AB Club als orgelpunt. Toen lieten we nog optekenen dat Van Gestel flirtte met “Radiohead, James Blake, Sohn en – dichter bij huis – Oscar & The Wolf” en dat laatste nam hij nogal letterlijk…
Gewapend met een uniek stemgeluid, even melancholisch als soulvol, trekt Tout Va Bien samen met Ozan Bozdag (electronica-wizard en sidekick van Max Colombie aka Oscar & The Wolf) en producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, La Roux) ten strijde op ‘Goodbye’, kersvers voorloper van een aanstaande EP. In de intrigerende videoclip mondt dit uit in een waarachtig muilperenfestijn maar gelukkig pakken de heren het muzikaal toch net iets subtieler aan. De scalp van STUBRU-HOTSHOT is al veroverd, werelddominantie ligt voor het grijpen… En we weten allemaal dat je daarvoor eerst langs Anspachlaan 110 moet passeren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply