Geen widgets gevonden in de zijbalk
Met veel plezier kondigt Alter Bridge ons de speciale gast aan voor hun aanstaande concert op Belgische bodem. Het gaat om niemand minder dan Living Colour, één van de meest iconische groepen uit de jaren ’90! De New Yorkse band uit dezelfde stal als onder meer Fishbone, Red Hot Chili Peppers, Faith No More, King’s X en Jane’s Addiction is helemaal terug met de nieuwe EP ‘Who Shot Ya’, waarop we een opmerkelijke cover van Notorious B.I.G. terugvinden. Met meer power en razernij dan ooit tevoren blijft hun muziek tot op vandaag stevig overeind. Deze opvallende band mag je niet missen als special guest van Alter Bridge, op 9 november in de Ancienne Belgique!
Dit najaar maken we ons op voor een groot metalfeest, met dank aan de Amerikanen van Alter Bridge! Het viertal uit Orlando presenteert ons in Brussel zijn nieuwe plaat ‘The Last Hero’. Na hun ronde langs de zomerfestivals, waarbij ze een grootse indruk nalieten op Graspop, trekken Mark Tremonti, Myles Kennedy, Brian Marshall en Scott Philips dus weer de baan op met hun onnavolgbare mix van alternatieve metal, hardrock en post-grunge. Het Belgische publiek mag zich opmaken voor een spetterende zaalshow! Eerder werd al de aanwezigheid van de Nieuw-Zeelandse band Like A Storm bevestigd, in het voorprogramma. Nu volgt daarop dus de verrassende aankondiging van special guest Living Colour! Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar; geen tijd te verliezen!

Door admin

Geef een antwoord