A Day To Remember op 14 februari @ Ancienne Belgique!

adtr

Met ‘Bad Vibrations’ schrijft A Day To Remember vanaf 19 aug ’16 een zesde hoofdstuk neer in hun van poppunk en hardcore doorspekte metalcore-turf. Met producers Bill Stevenson (Descendents, Black Flag), Jason Livermore (Rise Against, NOFX) en de Grammy-winnende knoppendraaier Andy Wallace (Foo Fighters, Slayer) wisten de vijf uit Sunshine State Florida een heus sterrenteam te klissen. En dat hoor je alvast op de al geloste titeltrack en leadsingle ‘Paranoia’: verschroeiend harde vintage ADTR met hyperaanstekelijke refreinen.

In thuisland US trekken ze er deze zomer op uit met een herboren Blink-182 maar vanaf 2017 mogen ze in deze contreien harde bewijzen leveren waarom ze door muziekzine Alternative Press “best live band of 2015” opgespeld kregen.

UITVERKOCHT

You must be logged in to post a comment Login