Geen widgets gevonden in de zijbalk

Macy Gray is één van de laatste echte souldiva’s. Wars van alle trends en modeverschijnselen doet ze ondertussen al meer dan 15 jaar koppig haar ding in de steeds veranderende showbizz. In België is ze vooral bekend van monsterhit ”I Try”, maar ook kleppers als “When I See You” en “Beauty In The World” zingt u ongetwijfeld zo mee.

Ze balanceert feilloos op de dunne lijn tussen ouderwetse soul en hitgevoelige R&B zonder ooit in de afgrond te tuimelen. Wie Macy ooit live aan het werk zag weet dat elk concert opnieuw een verrassing vol kostuumwissels en onverwachte covers is, met daar haar soulvolle, doorleefde stem doorheen.

Zoals De Morgen het ooit omschreef: “Op haar best krijgt Macy Gray het haar op je armen pijlrecht met die zwoele, gekraakte en soms als een sloophamer uitbrekende stem van pure zwarte chocolade. ”

De ticketverkoop start op vrijdag 7 oktober om 9u30 via deroma.be

Door admin