Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sinner’s Day is terug na een pauze van vier jaar! Sinner’s Day werd drie opeenvolgende jaren van 2009 tot 2011 georganiseerd in de Ethias Arena. Het indoorfestival gooide hoge ogen met headliners als The Cult, Echo and the Bunnymen, Patti Smith, Human League, Anne Clarck en The Selecter. Keer op keer wist Sinner’s Day tot 10.000 bezoekers te lokken.

Zondag 20 november wordt de Ethias Arena opnieuw het epicentrum voor iedereen die houdt van het beste van new wave en punk. De organisatoren pikken de draad weer op waar het festival in 2011 gestopt is. Met hetzelfde opzet: het beste hedendaagse aanbod op vlak van new wave en punk.

Uitvoerige info over de artiesten vind je terug op www.sinnersday.com.

De deuren gaan open om 12.00 uur. Start om 13.00 uur.
Einde optredens voorzien omstreeks 23.00 uur. Nadien afterparty.

The Sisters of Mercy
PiL (Public Image Ltd)
OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark)
DAF (Deutsch Amerikanische Freundschaft)
Tuxedomoon
The Beat
The Cassandra Complex
Tricky Presents Skilled Mechanics

Door admin