Balthazar extra headliner @ Crammerock!

crammerock-2016Terwijl de ticketverkoop bijzonder hard gaat, maakt Crammerock nog een ronkende naam bekend: Balthazar. Deze Belgische topband is de 46ste en voorlaatste naam op de affiche voor 2 en 3 september 2016. Balthazar speelt op Crammerock-zaterdag in Stekene. Wanneer de andere acts precies spelen, kan je vanaf vandaag checken op crammerock.be.

“Balthazar baas”, “uitzonderlijke klasse”, “impressionant”, “de echte headliner”… Recensenten kwamen deze zomer superlatieven te kort na de concerten van Balthazar op Gent Jazz, Suikerrock, Dranouter en de Lokerse Feesten. Wie erbij was, kan het bevestigen: Balthazar is enorm in bloedvorm. Wie er niet bij was op één van deze festivals of nog een keer deze live-sensatie wil meemaken, krijgt nog een kans, want Balthazar komt op zaterdag 3 september naar Crammerock.
Wil je weten op welke dag de 45 andere Crammerock-acts spelen en om hoe laat precies? Dan hebben we goed nieuws voor je, want het Crammerock-tijdschema staat vanaf nu online!

Als je goed kijkt, zal je in dat schema nog een gaatje zien, vrijdagavond, tussen 22 en 23 uur. Welke grote klepper in dat tijdslot zal spelen, maken we heel binnenkort bekend.

Wie er dit jaar zeker bij wil zijn op Crammerock, raden we aan om niet te wachten tot we die laatste naam bekendmaken. Crammerock was de afgelopen 5 edities telkens volledig uitverkocht en de kaartjesverkoop voor Crammerock draait dit jaar nog harder dan de voorgaande jaren, zowel via onze ticketpagina als in de lokale voorverkooppunten. Een gewaarschuwd man of vrouw… Naast een nieuwe headliner en het tijdschema, hebben we nog iets nieuws te melden. Wie geen zin heeft om op de Crammerock-camping te zeulen met kampeerspullen en te sukkelen met tentstokken, kan dit jaar voor het eerst terecht op de Crammerock Glamping. Op de Crammerock Glamping wordt alles voor je voorzien, afhankelijk van welk accommodatiepakket je kiest: een fraaie tent voor 2, 4 of groepen tot 16 personen met daarin lucht- of veldbedden, slaapzakken, kussens, stoelen, een tafeltje of zelfs boxsprings. De prijs is afhankelijk van de accommodatie die je kiest.
Wil je meer weten over de Crammerock Glamping en eventueel al je plaatsje reserveren? Neem dan een kijkje op onze Glamping-pagina.

Ook op het festivalterrein kan je je extra in de watten laten leggen. Dat kan door te kiezen voor een VIP-arrangement. Welke VIP-formules er zijn, lees je hier.

You must be logged in to post a comment Login