Geen widgets gevonden in de zijbalk

Porta Bohemica’, Trixie Whitley’s nieuwste langspeler, is oorspronkelijk gekend als een oude spoorlijn die Duitsland met Oostenrijk verbindt. Bij het maken van haar nieuwe plaat, was de singer-songwriter geïnspireerd door verafgelegen ritten en het gegeven van de oude spoorlijn. ‘Porta Bohemica’ ligt sinds vorig jaar in dewinkelrekken, maar kan u op 16 december helemaal live aanschouwen @ Muziekodroom!

Trixie Whitley is een mix van electronica, R&B, singer-songwriter en punkrocken heeft een unieke artistieke identiteit. Sinds 2013 staat Trixie Whitley er helemaal als soloartieste. Debuutplaat ‘Fourth Corner’ was een groot succes. Het leverde haar meteen een internationale tour, drie nominaties en een MIA voor Best Female Artist op.

Porta Bohemica’ was een twee jaar durend proces dat Trixie als artieste heeft veranderd. “Bij het maken van dit album kwam ik tot een heleboel realisaties. Wanneer je je angsten loslaat, kan je je palet aan kwaliteit eindelijk bekijken.” De plaat bracht alvast de topsingles ’Soft Spoken Words‘ en ‘Closer‘ met zich mee.

Door admin