Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze mochten reeds meermaals openen voor Charles Bradley, ze worden vaak in één adem genoemd met Alabama Shakes en mochten hun debuut ‘Get Gone’ zowaar opnemen voor het fameuze label Fat Possum (zie: Black Keys, Fat White Family, Youth Lagoon,…). Zo zijn ook meteen de muzikale contouren duidelijk van de uit Shreveport, Louisiana afkomstige band Seratones: dampende rock ’n roll die de sfeer van stomende juke joints van weleer uitstraalt.

Ster is zonder meer de charismatische frontvrouw (mét afro) A.J. Hanes die zich reeds op 6-jarige leeftijd liet gelden in gospelkoren in haar thuisstad. Haar stem wordt dan ook vaak vergeleken met die van zowel Janis Joplin als Mavis Staples.

Over hun passage op SXSW schreef NME: ‘It’s probably the best off-the-cuff performance ever seen at SXSW.’

TICKETS

Door admin