Allah-Las op 26 oktober naar Ancienne Belgique!

allah-las

Kwartet dat met hun aanstaande derde ‘Calico Review’ (uit vanaf sept ’16) het uitgesponnen universum van de psychedelische pop & surf verder verkent, aangevuld met 60’s garagerock en doordrongen van een aangenaam brandende Californische zon.

Al hun vorige releases, waaronder het lekker melancholisch voortkabbelende ‘Worship The Sun’ uit ’14, werden ingeblikt met soulman Nick Waterhouse aan hun zijde. Of dit ook nu weer het geval is, is onduidelijk maar op vlak van platenfirma hadden ze duidelijk wel nood aan andere horizonten: ze ruilden het Innovative Leisure-label van Waterhouse in voor Mexican Summer, dat onder meer Connan Mockasin, Dungen en Quilt een muzikaal dak boven het hoofd biedt.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login