Fence, Cocaine Piss en meer naar #AFF16!

aff

Op 5 & 6 augustus kan je opnieuw naar Absolutely Free Festival op de vertrouwde site aan C-mine! #AFF16 mikt op vrijdag op uw dansbenen en doet een dag later uw indie-hart sneller  slaan. Met de aankondiging van Fence, It It Anita, Cocaine Piss en Astronaute lichten ze vandaag een tipje van de sluier!

Met Fence en Astronaute nodigt AFF Limburgse helden uit. Fence komt op 6 augustus met de funky boreling ‘The Winding’ richting mainstage, terwijl Astronaute u op het Green House-podium komt betoveren met de verstilde songs uit ‘Petrichor’.

It It Anita en Cocaine Piss dan weer vertegenwoordigen de levendige Luikse noise-scene. Die eerste maakte met zijn gruizige gitaren grote sier op o.a. showcasefestival Eurosonic en Pukkelpop. De woeste punkers van Cocaine Piss – nét terug van Steve Albini’s studio (!)- gelden dan weer als dé belofte voor dit nieuwe muziekjaar.

In de volgende weken en maanden kondigen ze nog véél meer aan. Ontdek al het nieuws als eerste via FacebookTwitterInstagram en website!

You must be logged in to post a comment Login