Geen widgets gevonden in de zijbalk

De eerste twee acts voor Bospop 2016 zijn bekend. Op 28 januari volgen er meer namen maar de eerste twee bevestigingen zijn nu al een feit. Met Kensington en Kovacs, twee grote namen van eigen bodem, opent Bospop het programma voor 2016. De 36e editie van Bospop vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop start zaterdag 30 januari om 10.00 uur viawww.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).
.

KENSINGTON
Kensington heeft al enige tijd groot succes in Nederland met nummers als War, Streets, Home Again en Riddles. Vorig jaar verkocht de band twee keer de Ziggo Dome uit en ook dit jaar staan er al drie uitverkochten Ziggo Dome shows in de planning. Ook buiten onze landsgrenzen is Kensington inmiddels een gevestigde naam.
.

KOVACS
In 2014 gaf Kovacs al een memorabel optreden op Bospop met veel lovende reacties. Kovacs mag dan ook in 2016 niet ontbreken op Bospop. Met haar donkere rauwe stem heeft Sharon Kovacs het Nederlandse popcircuit al voor zich gewonnen en staat een doorbraak in Europa voor de deur.
.

Op Bospop treden ruim twintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Ook dit jaar is er een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. Op 28 januari worden er meer namen aangekondigd voor het festival. Nieuw dit jaar is de jongerenkaart. Bezoekers jonger dan 16 jaar betalen € 40 voor een dagkaart en € 70 voor een weekendkaart. Ook is er dit jaar een speciale groepskorting. Bij een bestelling van 10 kaarten ontvang je één extra kaart gratis.

Door admin