Rock Werchter schrijft er vijf bij op de affiche!

rock-wechter-2016

Rock Werchter 2016 is vijf mooie namen rijker. Op de vooravond van de start van de ticketverkoop worden The Offspring, Bring Me The Horizon, Jamie xx, Beirut en MØ aan de line-up van het festival toegevoegd. Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in Werchter. Negen namen zijn nu gekend. Rammstein, The Offspring en Bring Me The Horizon komen naar Rock Werchter op vrijdag 1 juli. Editors, Red Hot Chili Peppers en Beirut staan er op zaterdag 2 juli. Florence + the Machine, Jamie xx en MØ zullen op zondag 3 juli present geven. Meer namen volgen binnenkort.

De ticketverkoop van Rock Werchter 2016 gaat morgenochtend om 9u van start. Tickets zijn uitsluitend te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Gedetailleerde ticketinfo evenals allerhande festivalinformatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Rock Werchter 2016 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli

You must be logged in to post a comment Login