Nieuw album ‘Greatest Hits’ van Anouk nu uit!

greatest-hits-van-anouk

Anouk, die al bijna twintig jaar lang de hitlijsten vult met haar singles en albums, is een van de meest veelzijdige en invloedrijke artiesten uit Nederland. Nummers als ‘Nobody’s Wife’, ‘Michel’, ‘Lost’ en ‘Birds’ zijn in het collectief muziekgeheugen gegrift.

De 30 grootste hits van de Haagse zangeres zijn nu gebundeld op ‘Anouk: Greatest Hits’. De verzamelaar, die op 6 november uitkomt, bevat eveneens de twee meest recente singles ‘New Day’ en ‘Dominique’. Anouk speelde haar eerste Nederlandstalige nummer, een “ode aan haar grote liefde”, zoals ze het zelf omschrijft, onlangs voor het eerst live tijdens een concert in de Bijlmer Bajes. Bekijk het filmpje hier.

ORDER ‘ANOUK: GREATEST HITS’ HIER

You must be logged in to post a comment Login